donderdag 29 november 2012

Het geheim achter geweldige dieetshakes



Als je in je vrienden- of kennissenkring mensen hebt die zijn afgevallen met behulp van dieetshakes dan heb je waarschijnlijk ook de verhalen gehoord over al hun mislukte pogingen om gewicht te verliezen tot ze de shakes ontdekten. Misschien heb je ook over het wonder van dieetshakes gelezen in magazines of op het internet. Maar hoe komt het dat shakes zo goed werken waar andere vormen van diëten vaak falen?


afslanken met deze natuurlijke eiwitshake


Elk jaar een nieuw dieet?
Het lijkt soms wel of er elk jaar een nieuwe dieet hype is. Telkens weer staan er nieuwe dieetgoeroes op die een boek uitgeven dat in een mum van tijd uitgroeit tot een bestseller en beginnen mensen die aan overgewicht lijden vol goede hoop en hooggespannen verwachtingen aan een nieuw soort dieet.
De resultaten daarvan zijn wisselend. Heel veel mensen verliezen wel wat kilootjes, soms zelfs heel veel kilo’s, bij een kleine groep zal dit blijvend zo zijn maar bij de overgrote meerderheid komen deze kilo’s even snel terug als dat men ze kwijtraakte. Die groep blijft gedesillusioneerd achter. Ongetwijfeld zal een deel van hen zich ook wel weer laten meeslepen door de volgende dieethype maar een bepaalde groep zal het plan om gewicht te verliezen na de zoveelste desillusie ook voor eens en altijd in de kast opbergen.
En dat is bijzonder jammer want er is een methode die echt werkt en die blijvende resultaten kan hebben, mits je het goed aanpakt: dieetshakes!

Calorieën tellen
Wil je weten wat het grote geheim is achter de werking van dieetshakes? Wel, het is eigenlijk niet eens een geheim, het is meer een eenvoudige vaststelling. Wij mensen kunnen onszelf heel goed voor de gek houden. We zeggen wel dat we minder en gezonder willen gaan eten en we zijn er vaak ook van overtuigd dat we dat doen maar in werkelijkheid laten we ons heel gemakkelijk in de verleiding brengen door te vette en zoete voeding. Het is in de praktijk ook heel moeilijk om dagelijks je calorie-inname en verbruik bij te houden.
En daar bieden shakes de perfecte oplossing voor. Dankzij maaltijdvervangende shakes kunnen we dagelijks perfect weten hoeveel calorieën we ingenomen hebben, ons aan de onszelf opgelegde limieten houden en toch evenwichtig eten en ons lichaam geen essentiële voedingsstoffen onthouden. Hierdoor is diëten met shakes de eenvoudigste en snelste oplossing om gewicht te verliezen.

Voor altijd je ideale gewicht
Als je bovendien in de periode dat je dieetshakes gebruikt aanpassingen maakt aan je levensstijl voor wat betreft gezonder eten en het nemen van meer lichaamsbeweging dan zal je ook nadat je gestopt bent met de shakes zonder problemen op je perfecte gewicht blijven! Zo eenvoudig is het dus, het geheim achter diëten met shakes…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten